Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (4.62 secunde)
Meme Stoica, Marius Drogeanu, si Mihai Napu Band, iar cei care au luat cuvantul au fost: ... In arest, l-am cunoscut si pe Meme Stoica, un om cu o afectiune deosebita pentru poezie.
Mihai Stoica a vorbit la Sport Report despre sacrificul facut de Valentin Cretu, care a jucat cu ruptura musculara la meciul cu FC Botosani. ... Mihai Stoica uimit de fundasul de la FCSB
Invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, Mihai Stoica a contestat vehement golul marcat de CFR in meciul cu Chindia, precedat de un hent nesanctionat al lui Costache.
Explicatiile oferite de Mihai Stoica Gigi Becali a anuntat ca FCSB nu va mai miza in partea a doua a sezonului pe Claudiu Keseru si pe Constantin Budescu, vedetele trecute de 30 de ani ale echipei.
Anamaria Prodan a spus ca il asteapta pe jucatorul de la FCSB, Ianis Stoica, la proces, la fel cum s-a intamplat si cu Dennis Man. Mai mult decat atat, Anamaria Prodan spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in prima faza pe Ianis Stoica la FCSB
Stoica: ... Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
Meme Stoica a vorbit despre Ladislau Boloni la doar cateva ore dupa ce tehnicianul a sustinut conferinta de presa in care a explicat motivele pentru care nu a ajuns selectioner al Romaniei.
Valeriu Stoica, Mona Musca, Theodor Stolojan sunt admirabili in aparitiile lor publice impotriva actualei stari de lucruri din PNL. ... Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Exilati in "Orasul Minunilor", oltenii lui Fane Stoica s-au simtit bine, ca acasa as putea spune. ... Vorbind despre aceste ultime doua rezultate bune obtinute sub tutela lui Fane Stoica, trebuie sa remarc spiritul de lupta al oltenilor.
Meme Stoica a vorbit la orange Sport despre meciul de la Ovidiu si evolutia jucatorilor antrenati de Nicolae Dica. ... Pe noi ne intereseaza in campionat sa nu cumva sa facem vreo nefacuta", a spus MM Stoica.
In urma remizei dintre UTA Arad si FCSB, obtinuta in-extremis de gazde, dupa ce ros-albastrii au incasat trei cartonase rosii in ultimele minute, MM Stoica, a lansat un atac la adresa centralului Adrian Cojocaru (42 de ani), pe care il acuza ca o dezavantajeaza intentionat pe vicecampioana cu fiecare ocazie.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Unii jucatori nu au rezistat, iar acum, managerul general, Mihai SToica, le cere celor ramasi sa arate ca merita sa joace in tricoul ros-albastru.
Mihai Stoica a dezvaluit ca jucatorii l-au dorit. ... La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.
Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat ultimele informatii din jurul fotbalistului. ... 18 meciuri, 7 goluri si 3 pase decisive sunt cifrele lui Ianis Stoica la FCSB in acest sezon.
Mihai Stoica a vorbit despre transferul lui Marko Dugandzic la CFR Cluj. ... Daca mutarea are sens pentru MM Stoica din punctul de vedere al jucatorului, managerul general de la FCSB a fost socat de decizia celor de la CFR de a mai aduce inca un atacant.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Messi. ... A ajuns, unde a ajuns, datorita Barcelonei, eu cred ca Messi se apropie de final", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.
Meme Stoica (56 de ani) a vorbit despre infrangerea suferita de FCSB, scor 0-2, in fata U Craiova, pe Arena Nationala.
Meme Stoica, managerul FCSB, a intrat in direct prin telefon dupa victoria ros-albastrilor din Gruia, 1-0. ... Cred ca ar trebui sa fie consultat de un specialist de comunicare inainte sa mai apara pe la conferinte", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Mihai Stoica a recunoscut ca nu-i poate recomanda niciun aparator lateral din Liga 1, dar ca are un fotbalist roman care ii este pe plac.
google-analytics.com